Oana Dobrean-Urzica

Ambassador of the Romanian Community Center of Chicago
I identify myself with the feeling and the vision of many RUF projects, but the idea of the Community Centery of Chicago is the answer to many questions I've been asking about our community since I've been in the US, here, now, and in the future.

Ambassador of the Romanian Community Center of Chicago

Support the Romanian Chicago Community Center of Chicago.

 

Learn more about the Chicago Community Center. Visit the Ambassadors' Honor Wall.

 


 

"Buna Mihai!

Îți mulțumesc pentru telefon și pentru inițiativa asta minunata. Visul tău este și al nostru, ca părinți și ca oameni care își doresc sa lase ceva semnificativ in urma. Personal, mă regăsesc in simțământul si viziunea multor proiecte RUF, insa ideea CCC este răspunsul multor întrebări pe care mi le pun de când sunt in US cu referință la comunitatea noastră, aici, acum si in viitor.

In ultimii 15 ani am fost martora multor evenimente desfășurate in comunitatea Croata, prin intermediul vecinilor noștri. Croații au 2 centre mari in Chicago, unde ne-am simțit bineveniți - dar niciodată Acasa. Tu știi de câte ori m-am întrebat cu uimire, privind a 3-a generație de croați pe o scena, in costume populare, vorbind si cântând fluent in croata, mândrii de rădăcinile lor - dar oare noi, romanii , de ce nu putem face asta? De ce nu avem un loc al nostru, cu Dumnezeu in suflet dar neatasat de o biserica, unde putem fi împreuna ? Unde copiii se întâlnesc și planifica ceva special?

Yeah... I’m in!!!

Stiu ca putem
Face asta impreuna!"

- Oana Dobreanu, Sep 2021

Recent Activity