🇺🇸 Traducere

Via Transilvanica și Romanian United Fund caută Parteneri Globali și Locali pentru proiectul "Via Transilvanica, Drumul Care Uneste".

Fă parte dintr-o mișcare 🇷🇴 globală

Votează pentru Via Transilvanica

🏆Hai să câștigăm Premiile Europa Nostra 🏆

🇷🇴 Diaspora: 300 Comunități

🇷🇴 Campanie de Promovare

Termen Limita: 20 August

Înscrie-te ca
Partener

 👉 Organizații Nonprofit 🫶
 👉 Ambasade, Consulate 🎖️
 👉 Scoli, Biserici, Centre 🏛️‍
 👉 Admini pe Facebook 🌐
 👉 Lideri Comunități Locale 🙋‍♂️

Înscrie-te Acum


Campania pentru a câștiga Premiul Publicului European Heritage Award Europa Nostra aduce împreună comunități de diaspora, organizații și persoane individuale din toată lumea. Alătură-te campaniei și hai să câștigăm împreună!


Pentru: Organizații Nonprofit, Lideri Comunitari, Facebook Admini 

 

 

Ne bucurăm ca sunteți aici! Înseamnă ca aveți ceva în comun cu noi!

Ați muncit din greu de atâția ani pentru a promova imaginea României și pentru a vă construi comunitatea.

Știm cât de greu este. Comunitățile nu se adună în jurul clădirilor sau statuilor. Comunitățile se adună în jurul ideilor și simbolurilor culturale. Prin promovarea culturii și tradițiilor autentice, putem construi o imagine pozitivă și atrăgătoare a României, care să creeze conexiuni puternice și să sporească înțelegerea și aprecierea reciprocă între România și restul lumii.

Felul in care românii sunt văzuți în lumea întreagă ne afectează direct pe toți. Dacă ai putea face ceva pentru a schimba felul in care sunt percepuți românii, ai face-o? Iată soluția pe care v-o oferim noi.

Via Transilvanica este unul dintre cele 28 de proiecte câștigătoare 🇷🇴 🇫🇷 🇫🇷 🇮🇹 🇪🇸 🇩🇰 🇵🇹 🇩🇰 🇳🇴 🇨🇿 🇺🇦 ale Premiilor Europene pentru Patrimoniu Europa Nostra 2023, cel mai prestigios proiect european care recunoaște realizările remarcabile în materie de patrimoniu din țările europene și este acum unul dintre cele mai importante proiecte care concurează pentru prestigiosul premiu Public Choice Award. Arată-ți sprijinul pentru a ajuta Via Transilvanica sa câștige.

Votează "Via Transilvanica" la concursul Europa Nostra, pentru a ne sprijini in eforturile noastre de a promova si proteja valorile culturale si naturale unice ale Transilvaniei.


"Via Transilvanica" este un proiect inovator si inspirat, care aduce impreuna inimile si radacinile comunitatilor romanesti din Diaspora si din intreaga lume. Prin acest traseu de pelerinaj, descoperim impreuna frumusetea si bogatia culturala a Romaniei, legaturile noastre stranse cu istoria si natura acestei regiuni pitoresti.


Votul vostru este esential pentru a ne ajuta sa castigam recunoasterea si sprijinul necesar pentru a dezvolta proiectul "Via Transilvanica" si pentru a-l face cunoscut pe plan international. Impreuna, putem aduce aceasta initiativa deosebita in atentia Europei si a intregii lumi, promovand astfel patrimoniul cultural si turistic unic pe care Transilvania il ofera. Prin aceasta experienta comuna, vom construi si consolida o identitate comuna, menita sa ne uneasca in spirit si in inima, indiferent de distanta geografica ce ne separa.

Fiecare vot conteaza, asa ca va incurajam sa distribuiti acest mesaj in randul comunitatilor voastre, prietenilor si familiilor, pentru a obtine cat mai mult sprijin si sustinere.

 👉 Alăturați-vă ca partener

Instrucțiuni pentru parteneri

Multumim ca sunteti alaturi de noi in aceasta calatorie extraordinara a descoperirii si unitatii. Prin eforturile noastre comune, putem face din "Via Transilvanica" o sursa de mandrie si inspiratie pentru intreaga comunitate romaneasca din lume!

Global Partners


Local Partners


Friends Of Romania

Bethesda, MD, USA
ARCHER

Chicago, IL, USA
Arts4People Movement

Toronto, ON, Canada
Biblioteca Prichindeilor din Praga

Prague, Czech Republic
Giani Mircea Florescu

El Ejido, Spain
GRASP Milano

Milan, Italy
RUF - Romanian United Foundation

About

RUF is a 100% pass-through fundraising platform. We help diaspora & local nonprofits in Romania access the funding, tools, training, and support they need to become more effective. We do this by connecting NGOs, donors & volunteers from all over the world